Home / Sports / Quiz time: How good do we know a Masters?
ABVE ARTICLE BANNER ADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Quiz time: How good do we know a Masters?

AUGUSTA, Ga. (AP) — How good do we know a Masters? Try this quiz:

FRONT NINE (3 points each)

1. What formerly was located on a land that is now Augusta National Golf Club?

a.) Church of a Most Holy Trinity

b.) YWCA

c.) Fruitland Nurseries

———

2. Who won a initial Masters?

a.) Bobby Jones

b.) Horton Smith

c.) Gene Sarazen

———

3. Who has won a many Masters?

a.) Tiger Woods

b.) Jack Nicklaus

c.) Arnold Palmer

———

4. Name a initial foreign-born actor to win a Masters.

a.) Seve Ballesteros

b.) Herman Keiser

c.) Gary Player

———

5. Who was a usually actor to finish a career Grand Slam during a Masters?

a.) Gene Sarazen

b.) Ben Hogan

c.) Gary Player

———

6. Name a actor who finished runner-up a many times but ever winning.

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Ken Venturi

———

7. Who won a initial sudden-death playoff during a Masters?

a.) Nick Faldo

b.) Fuzzy Zoeller

c.) Larry Mize

———

8. This actor set a Masters record by entrance from 8 shots behind in a final turn to win. Name him.

a.) Jimmy Demaret

b.) Jack Nicklaus

c.) Jack Burke Jr.

———

9. What did Tiger Woods fire on a opening 9 holes of a Masters in 1997 when he set a scoring record of 270?

a.) 40

b.) 30

c.) 36

———

BACK NINE (5 points each)

10. Name a final actor to win a Masters wire-to-wire with no ties.

a.) Trevor Immelman

b.) Seve Ballesteros

c.) Raymond Floyd

———

11. Who is a usually Masters champion to birdie his final 4 holes?

a.) Mark O’Meara

b.) Charl Schwartzel

c.) Tom Watson

———

12. Who has played in a many Masters?

a.) Gary Player

b.) Arnold Palmer

c.) Doug Ford

———

13. Who set a Masters record with 11 birdies in one round?

a.) Tiger Woods

b.) David Toms

c.) Anthony Kim

———

14. Which of these former British Open champions has never damaged standard in any turn during a Masters?

a.) John Daly

b.) Bobby Jones

c.) Ben Curtis

———

15. Which mixed leader of a Masters has never had a lead going into a final round?

a.) Arnold Palmer

b.) Phil Mickelson

c.) Nick Faldo

———

16. Who is a usually Masters champion to start a final turn outward a tip 10?

a.) Jack Nicklaus

b.) Art Wall

c.) Ben Hogan

———

17. Tiger Woods won a 1997 Masters by a record 12 shots. Name a runner-up.

a.) Paul Stankowski

b.) Tom Kite

c.) Colin Montgomerie

———

18. Who had a lowest final turn to win a Masters?

a.) Gary Player

b.) Jack Nicklaus

c.) Angel Cabrera

———

BONUS (10 points)

19. Who binds a record for many uninterrupted rounds in a 60s during a Masters?

a.) Seve Ballesteros

b.) Greg Norman

c.) Nick Faldo

———

ANSWERS:

1. c

2. b

3. b

4. c

5. a

6. b

7. b

8. c

9. a

10. c

 

11. b

12. a

13. c

14. b

15. c

16. b

17. b

18. a

19. b

———

SCORING:

72 or higher: Master of your domain

64-71: Green jacket

56-63: Sterling china salver

40-55: Made a cut

39 or lower: Thanks for coming.

BELW ARTICLE BANNER ADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*